SPECIÁLIS TÁPOK

A Farmer-Mix Kft. mindig is ismert volt speciális tápjairól, melyek közül néhány olyannyira népszerűvé vált, hogy folyamatosan készleten tartjuk őket.

Általános csincsillatápunkat prémesállat tenyésztőkkel közösen, hosszú évek munkája során fejlesztettük ki. A beltartalmi paraméterek a csincsillák szükségleteit figyelembe véve lettek optimalizálva, külön figyelmet fordítva a magas nyerszsírtartalomra (min. 5%), mely a szőrszálak fejlődését segíti. Az állatok takarmányfelvételét természetes fűszernövény aromája fokozza, a táphoz továbbá huminsavakat is kevertünk, melyek segítik a tápanyagok felszívódását, szerepet játszanak méregtelenítési folyamatokban, védelmet nyújtanak a szabadgyökökkel szemben, továbbá erősítik az immunrendszert.

Egértápunkat nagy, 12 mm-es pelletátmérővel készítjük, melyet nemcsak rágcsálótartók etetnek, de orvosi és állatorvosi egyetemek is évek óta használják kísérleteikhez, teljes elégedettséggel.

Tengerimalac tápunk extra C-vitamin tartalommal készül, mely külföldi partnereknél is igen népszerűnek bizonyult. A tengerimalac táp folyamatos gyártásának köszönhetően előzetes rendelés nélkül is elérhető.

A felsoroltakon túl egyéni rendelésre (minimálisan 400 kg) a tücsöktáptól az emu- és strucctápokig állunk partnereink rendelkezésére, bármilyen elképzelés esetén keressen minket az oldal alján található elérhetőségeinken.